Ni bär på livet!

Ni bär på livet, hur magiskt är inte det? En graviditet går fort och är ett ovärderligt minne att föreviga. Bilderna kommer ni sedan bära med er för att se tillbaka på.

När ni kommer till oss är vårt mål att det ska vara så naturligt och lättsamt som möjligt. Vi hjälper och guidar dig igenom hela fotograferingen så att du kan känna dig bekväm framför kameran.

Inför din fotografering


Inför din gravidfotografering är du stjärnan i showen. Vår ambition är att du lämnar studion efter avslutad session, med en känsla av glädje och att du haft en fin stund i studion.

Du har smink och hår som du är bekväm med, vi har stylingverktyg i studion om vi behöver fixa till håret lite under sessionens gång.

Vill du låna klänningar rekommenderar vi att du har så hudfärgade underkläder som möjligt, för att undvika att en färg lyser klänningen.


Har du egna kläder så rekommenderar vi att du bär omönstrat och tidlöst, men det är helt upp till dig vad du känner dig som ditt bästa jag i. Kanske vill syskon eller partner vara med på bild? Ha då så enhetliga färger som möjligt för att få bilderna harmoniska, det blir också lättare att mixa och matcha med olika rekvisita och miljöer.


Du kan välja att fotografera dig i våran studio där vi har rekvisita och olika bakgrunder eller utomhus i vackra miljöer i närheten. Självklart kan du välja att göra båda!


Vi rekommenderar att boka en gravidfotografering när du är mellan vecka 30-35 beroende på hur just din graviditet är. Om du bokar en gravidfotografering får du alltid 50% rabatt på sessionsavgiften till en Nyföddfotografering.


Vid val av utomhusfotografering Kan en ombokning ske med kort varsel om vädret inte är med oss, för att du ska få så fina minnen som möjligt med dig!


Gravidfotografering


Du får välja upp till tre av våra exklusiva gravidklänningar att fotografera dig i.

Fotografering i upp till 2 timmar.


Sessionsavgift: 1.295kr

Högupplöst digitalt foto: 400kr/st

Paketpris med 25 högupplösta foton: 5.400 kr


Vi har även paketpriser för 5, 10 och 15 eller hela galleriet.