Du lilla stjärna!

Vi vet hur tiden springer iväg, vi ser det på våra egna barn-hur den lilla handen plötsligt blev stor! En känsla kan vara "Stoppa tiden! Det går för fort!" och det är precis vad vi gör under barnfotograferingarna, stannar tiden för en liten stund och skapar ett minne att återkomma till i generationer fram.

Genom lek, såpbubblor och sång fångar vi barnets nyfikenhet och glädje på bild. Vi tar det i barnets takt- ingen stress. Det blir ett fint minne att se tillbaka på för er familj!

Inför din fotografering


Det här är en fotografering med porträtt som speglar ditt barns personlighet. Vi stressar inte, vi tar fotograferingen i barnets takt och på barnets villkor. En del barn behöver mer tid att känna in läget och en del barn studsar in i studion direkt- Allt är okej! Vi tar den tid som barnet behöver.

Självklart är syskon och föräldrar välkomna att vara med på bilderna.


Ett tips för klädseln är att bära enhetliga färger på kläderna och undvika tryck, det skapar harmoni.


Du kan välja en fotografering i vår studio där vi har rekvisita eller utomhus i vackra miljöer i närheten, eller både ock. Har barnet någon favoritleksak eller gosedjur? Ta med det! Då blir det ännu mer personligt och något som barnet gärna vill visa upp.

Priser


Barnfotografering

I fotograferingen ingår rekvisita

Lån av kläder

Fotografering i upp till 90 minuter


Sessionsavgift: 1.295kr

Högupplöst digitalt foto: 400kr/st

Paketpris med 25 högupplösta foton: 5.400 kr


Vi har även paketpriser för 5, 10 och 15 eller hela galleriet.